A+ R A-

A DONI TE BOTONI LIBRIN TUAJ?

PDF

 

ADA

Shtëpia botuese "ADA" e themeluar më 19 mars 1999, me vendim gjykate nr. 207/a, aktualisht me adresë: Rr. Nasi Pavllo nr.20 Tiranë, me numer telefoni: +355 04 450 5312 dhe website: www.botimetada.com

Orientimi i botimeve të shtëpisë  botuese"ADA" ështe kryesisht letërsia artistike shqiptare dhe e huaj. Bashkëpunëtorët e saj janë emrat më të shquar të letrave shqipe.

Motoja jonë është cilësia, korrektësia dhe përkushtimi ndaj autorëve. Të gjitha këto kanë bërë që të rritet numri dhe cilësia e botimeve nga viti në vit.

E veçanta është se shtëpia botuese ADA ka shtypshkronjën e vet gjë që bën të ketë çmimet më të lira në tregun e botimeve. Gjithashtu ajo boton prej 9 vitesh revistën letraro-artistke "OBELISK", regjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS/FRANCE, ku reklamon librat e botuar si dhe boton krijimtarinë më të mire të autorëve të njohur e të talenteve të reja.

Për informacione me te hollësishme për botime:

Botimet"ADA"

Rr. Nasi Pavllo Nr. 20 Tiranë

telefononi:
068 22 19 016
069 32 05 343

4505312