A+ R A-

Obelisk Nr 191

Thursday, 10 August 2017 12:15

Nje jave e re filloi dhe fillon me botimin e numrit te ri te revistes letraro-artistike "OBELISK".
Miq te letrave, qe neser ne te gjitha pikat e shitjes se shtypit numri i ri i revistes "OBELISK" 191 eshte per ju. Lexim e bashkepunim te kendshem.