A+ R A-
Revista Obelisk

Revista Obelisk

Obelisk Nr.193-194

Thursday, 10 August 2017 13:18

Neser numri i ri i revistes letraro-artistike
OBELISK Nr 193-194.
Materiale interesante. Emra te njohur e te rinj.
LEXONI QE T'JU LEXOJNE!

...

SHENIM: Ky numer gjendet tek kioska prane Bibliotekes Kombetare.
Tek Libraria Qendra Stefan (Prane sheshit Avni Rustemi)

Obelisk Nr.192

Thursday, 10 August 2017 13:04

Miq te letrave, nga neser dt 19 prill 2017, ne te gjitha pikat e shitjes se shtypit te perditshem, numri i ri i revistes letraro-artistike "OBELISK" Nr.192 eshte per ju.
Lexim e bashkepunim te kendshem.

Obelisk Nr 191

Thursday, 10 August 2017 12:15

Nje jave e re filloi dhe fillon me botimin e numrit te ri te revistes letraro-artistike "OBELISK".
Miq te letrave, qe neser ne te gjitha pikat e shitjes se shtypit numri i ri i revistes "OBELISK" 191 eshte per ju. Lexim e bashkepunim te kendshem.

Obelisk Nr.190

Thursday, 10 August 2017 11:45

Obelisk Nr.189

Wednesday, 09 August 2017 07:17

Revista Obelisk 188

Thursday, 08 December 2016 12:30

Revista Obelisk 186-187

Thursday, 08 December 2016 12:29

Revista Obelisk 184-185

Thursday, 08 December 2016 12:28

Revista Obelisk 183

Thursday, 08 December 2016 12:26

Revista Obelisk 182

Thursday, 08 December 2016 12:25